© 2007
Hellemooij Communicatie


HELLEMOOIJ HELPT!

COMMUNICATIE & TAAL


Hellemooij IS communicatie en taal. In de ruimste zin des woords. Al onze activiteiten hebben te maken met communiceren.

Deze pagina gaat over de communicatie met uw –potentiële- relaties. Op Schouwen-Duiveland, in zuidwest Nederland en in de rest van de wereld.

 

Enkele voorbeelden:

U heeft de gegevens van uw jaarverslag compleet. Daar moet een goed verhaal van worden gemaakt. Wij kunnen uw teksten schrijven.
Of: u wilt een website bouwen voor uw onderneming, maar u heeft de vaardigheden daarvoor niet beschikbaar. Wij kunnen voor u ontwerpen maken en uw website realiseren, in nauw overleg met u.
Of: u hebt uw website technisch voor elkaar, maar de teksten lopen niet lekker. Wij kunnen uw teksten schrijven. En de grafische vormgeving laten verzorgen. In nauw overleg met u. En in alle gevallen onder onze eindverantwoordelijkheid.

In de “global village” waarop wij wonen, is vaak behoefte aan communicatie in een vreemde taal.
Uw teksten kunnen door Hellemooij worden vertaald en gecontroleerd door z.g. “proof readers”. Juridisch relevante teksten worden vertaald door beŽdigde vertalers.


Hellemooij is een dienstverlener met een visie: hoogwaardige dienstverlening tegen een relatief laag tarief. Een langdurige relatie met onze relaties. Die slechts één aanspreekpunt nodig hebben: ons bedrijf. Onze referenties zullen dit graag bevestigen.