"Cultuur en Arbeid"
© 2017
Hellemooij Communicatie


HELLEMOOIJ HELPT!

ARBEIDSBEMIDDELING


Deze pagina gaat over de arbeidsbemiddeling en over onze rol hierin als intermediair. Onderstaande informatie is nuttig voor zowel werkgevers als werknemers. Hellemooij treedt voor en namens beiden op.
Onze inspanning is pas voltooid als de "match" tussen beiden is voltooid.
Hellemooij bemiddelt nu al bijna dertig jaar. Vraag en aanbod bij elkaar brengen is ons op het lijf geschreven. Vooral op het menselijk vlak.
Wij beschikken over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van arbeidsvoorwaarden en -overeenkomsten. Vanuit deze expertise treden wij o.a. op als intermediair in de arbeidsbemiddeling tussen opdrachtgevers en opdrachtzoekenden.
Voor onze clinten die opdrachtgever/werkgever zijn, gaan wij op zoek naar voor hun geschikte kandidaat-werknemers en voor onze clinten die opdrachtnemer/werknemer zijn, doen wij dit de andere kant op.

Onze arbeidsbemiddeling wordt verleend in het HBO+ segment. Goed opgeleide en ervaren HBO-ers en WO-ers.
Veelal werken wij binnen ons eigen netwerk, maar natuurlijk spannen wij ons ook graag in voor nieuwe relaties.

Op onze site vindt u geen inschrijfformulieren en dergelijke standaardzaken. Als intermediair vinden wij elke arbeidsbemiddeling maatwerk en uniek gericht op de betrokken partijen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Hellemooij brengt voor geslaagde arbeidsbemiddeling de opdrachtgever een fee in rekening die zeer concurrerend is: 1,5 2 x het bruto maandsalaris dat tussen partijen wordt overeengekomen.
Behalve de BTW, dus geen bijkomende of verborgen kosten.


Hellemooij is een dienstverlener met een visie: hoogwaardige dienstverlening tegen een relatief laag tarief. Een langdurige relatie met onze relaties. Die slechts n aanspreekpunt nodig hebben: ons bureau. Onze referenties zullen dit graag bevestigen.